

On-Site Fact Sheet

Time	Thursday	Friday	Saturday
7:00 – 7:45 AM	45 Minute Sessions	45 Minute Sessions	45 Minute Sessions
8:00 – 9:00 AM	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions
9:15 – 10:15 AM	Opening Ceremony	Friday Plenary	60 Minute Sessions
10:00 AM	Exhibit Hall Opens	Exhibit Hall Opens	Exhibit Hall Opens
10:15 – 11:00 AM	AM Break	AM Break	AM Break
11:00 AM - 12:00 PM	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions
12:00 – 1:30 PM	Lunch Break*	Lunch Break*	Lunch Break
1:30 PM			Exhibit Hall Closes
1:30 – 2:30 PM	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions
2:30 – 2:45 PM	Break	Break	
2:45 – 3:45 PM	60 Minute Sessions	60 Minute Sessions	
3:45 – 4:30 PM	PM Coffee Break	PM Coffee Break	
4:30 PM	Exhibit Hall Closes	Exhibit Hall Closes	

Back of Hall G (600 aisle)

- Freeman Service Center
- Exhibitor Lounge

First Aid

- Lobby H Medical Station

For emergencies, call 504-582-3040.

Badges and Identification

Green Physicians
Red ACP Staff
Blue Guests
Orange Exhibitors
Yellow Press
Purple Vendors

Dark Grey Pre-Course Only

LUNCH	 Boxed lunches will be available to ATTENDEES only Exhibiting companies will receive a limited number of complimentary concession vouchers when they pick up their badges. These can be used in the Concessions area in the back of Hall G.
COFFEE	 Refreshments at Coffee/Food Stations are open to Exhibitors during the 10:15-11:00 AM and 3:45-4:30 PM breaks. Refreshments will be available in the Exhibitor Lounge between Tuesday, 4/1 to Saturday, 4/5.

Contacting the ACP Exhibit Team:

Email exhibits@acponline.org or leave a message at Exhibitor Registration.